null

Tervetuloa

 

Avoin koulu, on avoin kaikille. Vuosittain tarjoamme useita viikonloppukursseja. Olet myös tervetullut joka viikko taiteilijoiden luennoille ja elävänmallinpiirustukseen. Alkukesästä järjestämme lapsille kahden viikon kestävän taidekoulun.

Tietoa tapahtumista ja kursseista löydät Facebook sivuiltamme.

 

VIIKKO-OHJELMA
  • Keskiviikkoisin 18:00, taiteilijaluennot eli Artist Talk. Katso kuka on puhumassa.
  • Torstaisin 18:00-20:00, Croquis – elävänmallin piirustus. Tule mukaan. Hinta 5€.
LASTEN TAIDEKOULU

Lasten kesätaidekoulun teema on tänä vuonna mikro ja makro, siellä tutkitaan pientä ja isoa erilaisten taidemuotojen avulla. Käytämme pääasiassa kierrätettyjä materiaaleja mutta myös perinteisiä taidemateriaaleja. Kurssin ajankohta on 4.6-15.6.2018. Perjantaina 15.6 molemmilla ryhmillä on yhteinen lopetus. Perheet ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan taidenäyttelyä ja osallistumaan työpajaan kello 10:00 ja 12:00 välisenä aikana.

6-7 vuotiaat kello 9:00-12:00

8-12 vuotiaat kello 13:00-16:00

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@nordiskakonstskolan.fi tai soita: +358 40 570 9895.

 

VIIKONLOPPUKURSSIT

Syksyllä alkaa kaksi osa-aikaista viikonloppukurssia, Graafiset työkalut ja Kuvataiteen perusteet.

Graafiset työkalut on vuoden kestävä kymmenen viikonlopun kokonaisuus, jossa opit taittoa, typografiaa, kuvitusta ja kuvankäsittelyä. Kurssi on suunnattu graafista alaa opiskelemaan haluaville ja niille, jotka tarvitsevat näitä taitoja työelämässä. Kurssin opettajat ovat graafisen alan ammattilaisia.

Kuvataiteen perusteet on kaksivuotinen kuvataiteen perusopetusohjelma. Kurssi järjestetään viikonloppuisin, noin kerran kuussa. Kurssi sopii niin aloittelijoille, kuin jo editystyneemmillekin taiteen harrastajille ja taiteen ammattilaisiksi haluaville. Opettajina toimivat ammattitaiteilijat.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: info@nordiskakonstskolan.fi tai soita: +358 40 570 9895.