null

HUOM! PIDENNETTY HAKU

20.6.2018 ASTI

 

Hakijoiksi hyväksytään henkilöt jotka ovat täyttäneet tai täyttävät 18 vuotta opintojen alkamisvuonna. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta kuvataideopetuksesta, opiskelijat valitaan työnäytteiden perusteella. Täytä hakemuslomake ja lisää työnäytteet liitteenä. Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen apply@nordiskakonstskolan.fi

 

HAKULOMAKE

 

HAKEMUKSEN TULEE SISÄLTÄÄ:
  • Henkilö- ja yhteystiedot.
  • Valokuva itsestäsi.
  • Henkilökohtainen kirje, jossa kerrot itsestäsi. Voit esimerkiksi kertoa miksi haet Pohjoismaiseen Taidekouluun, mitä odotuksia sinulla on, minkälaisista taiteellisista ilmaisuista olet eniten kiinnostunut ja mikä inspiroi sinua. Max. 2000 merkkiä.

 

TYÖNÄYTTEET
  • Haet lähettämällä 5-10 työnäytettä.
  • Työnäytteet täytyy olla sinun tekemiä, esim. piirustuksia, maalauksia, installaatioita, veistoksia, videoita, grafiikkaa jne.
  • Työnäytteet lähetetään digitaalisina, kuten valokuvina (katso tiedostomuodot alla) tai video/audiotiedostoina. Muista, että kuvien tarkoitus on antaa paras mahdollinen kuva teoksistasi.

Tiedostomuodot voivat olla jotain seuraavista: JPG, JPEG, PNG, GIF. Kuvien maksimikoko on 3MB. Video- ja audiotiedostot tulee olla linkkeinä, esimerkiksi SoundCloud, Vimeo tai YouTube. Video- ja audiotiedostoja katsotaan maksimissaan 5min / tiedosto. Joten määritä video alkavaksi siitä kohdasta josta tulee aloittaa katsominen.

Tallenna kuvatiedostot seuraavien esimerkkien mukaan: etunimisukunimi01.jpg, etunmisukunimi02.jpg (tai muu tiedostomuoto) jne. Tarkista, että tiedoston numero vastaa teoslistan numeroa.

Koulun taiteelliset asiantuntijat arvioivat työnäytteet.

 

LUKUVUODEN ENNAKKOMAKSU

Lukuvuosi koostuu kahdesta lukukaudesta, syyslukukasi ja kevätlukukausi. Lukukauden maksu on 790€ /lukukausi. Lukuvuoden ennakkomaksu (100€) on maksettava vahvistuksena opiskelijapaikan vastaanottamisesta. Lisätietoja saat vastaanottamisen jälkeen. Opinnot osiossa on tietoja mitä lukukausimaksu kattaa.

 

LUKUVUODEN AIKATAULU

Syyslukukausi 2018: 29.8 – 21.12
Kevätlukukausi 2019: 7.1 – 19.5