Lärare BC


Barbro Sandvik

Född i Kronoby, bor i Pedersöre, har tre vuxna barn. Tycker om dans, att vara ute i naturen, att sticka. Är hemslöjdslärare från början, men utbildade mig senare till speciallärare. Har arbetat inom grundutbildningen, medborgarinstitut och folkhögskolor i Åboland, Nyland och i Österbotten. Har efter studier i psykologi och teambuildning hållit flera kurser för företag och olika yrkesgrupper. Tycker ändå mest om att arbeta med eleverna på Base Camp.

"Ju mer man lär sig och upplever,
desto rikare blir livet
"

 

 

Kristoffer Sandbacka

"Kicki" Sandbacka är uppvuxen i Nedervetil, där han bor än idag med fru och fyra barn. Kicki är utbildad klasslärare med titeln pedagogie magister. Han har alltid trivts med barn och unga och har jobbat på alla stadier från daghem till högstadium. Han har även några års arbetserfarenhet från ett snickeri. På fritiden rör sig Kicki gärna i skogen eller på vattnet i kanot. Även sport och musik har en stor plats i hans liv. Det finns inget mera avslappnande än att plocka fram gitarren, sätta sig framför trummorna eller åka ut på en skidtur. Drömmen är att få prova på backhoppning.

Kicki är sedan hösten 2006 anställd på Kronoby folkhögskola, Base Camp. Han har främst hand om friluftslivet och musiken. Kicki är glad och utåtriktad och ser relationer och människomöten som väldigt viktiga.

"Gör som havet - våga!"