Lärare BC

"Elämä on aina vain rikkaampi,
mitä enemmän sitä elää ja oppii!"

Barbro Sandvik

Syntynyt Kruunupyyssä, asuu Pedersöressä, kolmen aikuisen lapsen äiti. Nauttii tanssista, luonnosta, kutomisesta. Alunperin käsityöaineiden opettaja, kouluttautui myöhemmin erityisopettajaksi. Toiminut peruskoulussa, kansalaisopistossa ja kansanopistoissa Turunmaan seudulla, Uudellamaalla ja Pohjanmaalla. Opiskellut psykologiaa ja tiimityöskentelyä, vetänyt kursseja mm. yritysryhmille. Mieluisin työtehtävä ja kohderyhmä kuitenkin Base Camp-linjan oppilaat.

Vaikeasti käännettävissä
(våga=lainehtia sekä uskaltaa), mutta...

"Tee niin kuin meri - uskalla!"

Kristoffer Sandbacka

"Kikki" Sandbacka varttui Alavetelissä, missä hän vielä asuu vaimonsa ja neljän lapsensa kanssa. Koulutukseltaan luokanopettaja (kaskatustieteen maisteri). Aina viihtynyt lasten ja nuorten parissa, toiminut päiväkodissa, ala-asteella ja yläasteella.  Työkokemusta myös puuseppäverstaalta. Liikkuu vapaa-aikana mielellään metsässä tai vesillä kanotissa. Urheilu ja musiikki ovat myös tärkeitä alueita. Toteutumaton haaste on vielä mäkihypyn kokeminen. 

Kikki on syksystä 2006 toiminnut Kruunupyyn kansanopiston Base Camp-linjan opettajana. Erityisalueina ovat outdoor-aktiviteetit ja musiikki. Iloisena ja ulospäinsuuntautuneena Kikki arvostaa henkilösuhteita ja ihmisten kohtaamisia.