BASE CAMP Kruunupyyn kansanopisto

Saitko jo tarpeeksi sitä tavallista koulua?
Tekisikö mieli välillä toisentyyppistä toimintaa?
Miten olisi aktiivinen välivuosi ruotsinkielisessä ympäristössa?  

  
Kronoby folkhögskola (Kruunupyyn kansanopisto) on ruotsinkielisellä Pohjanmaalla toimiva kansanopisto, jonka ovet ovat auki myös suomenkielisille oppilaille. Koulu se on tämäkin - mutta välivuosi Base Camp-linjalla tarjoaa haasteita, seikkailua ja mahdollisuuksia arvosanojen kohottamiseen! 

* opistossa on Outdoor Academy-linja, joka järjestää pohjoismaisen luonto- ja eräoppaan ammattikoulutusta. Siksi myös kymppiluokkamme eli Base Camp pystyy ohjelmassaan tarjoamaan paljon aktiivista ulkoilmatoimintaa kuten melontaa, kiipeilyä, vaelluksia ja perinteisiä erätaitoja.

* joka vuosi toteutetaan ryhmän oma estradiesitys, johon sisältyy paljon musiikkia ja tanssia.

joka vuosi lähdetään myös ryhmän itse suunnittelemalle ulkomaan matkalle, jonka kohteena on useana vuotena ollut esimerkiksi Italia.

Rannikko-Pohjanmaan ruotsia puhuville nuorille käytännön suomen kielen opettelu tuottaa usein suuriakin ongelmia. Ehkä sinulla on samanlaisia, mutta päinvastaisia haasteita? Base Camp on mukava tapa kohdata tätä haastetta. 

Ja kaikki tämä on ilmaista!

HUOM: kymppiluokan oppilaat asuvat normaalisti kotonaan, opisto järjestää lähialueen oppilaille ilmaisen, päivittäisen koulutuksen. Ota yhteyttä jos sinulla on tästä kysyttävää!